Öncelikle kaşarlı tavuk sarma için şarküteriden almış olduğumuz inceltilmiş tavuk göğüslerini güzelce yıkıyoruz. Yıkadığımız tavuk göğüslerini bir süzek içine alarak 10 dakika kadar süzülmesi için bekliyoruz. Suyu süzülen tavuk göğüslerini tuz ve karabiber ile iyice harmanlayalım. Baharat ve tuz ile harmanlanan tavuk göğsünden bir tanesini düz bir tepsi veya servis tabağına alıp içerisine 1 adet kaşar ve 1 adet jambon koyarak rulo şeklinde saralım.
Rulo şeklinde sardığımız tavuk göğsünün uçlarına açılmaması için birer tane kürdan batıralım. Diğer tavuk göğüslerini de aynı şekilde sararak kürdan ile sabitleyerek bir kenara alalım. 1 yumurtayı genişçe bir kaba kırıp iyice çırpalım. Hazırladığımız tavuk sarmaları önce normal una, ardından yumurtaya ve son olarak da galeta ununa iyice bulayarak önceden yağladığımız bor cama dizelim ve üzerine 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı gezdirerek 180 derecede önceden ısıttığımız fırına koyalım. Fırında nar gibi kızaran kaşarlı tavuk sarma yemeğimizi artık fırından alarak sıcak sıcak ziyafet soframıza servis edebiliriz. Bu yemeğin yanına fırında kaşarlı mantar harika gidiyor, denemelisiniz bence. Zaten ayrıca pişirmenize de gerek yok sığabilecek durumda ise hazırladığınız f
ırında kaşarlı tavuksarma yanına, aynı bor camada dizilebilir.
Afiyet olsun.